Welk type panty kiezen?

De verschillende panty’s

KLASSIEKE PANTY

Klassieke panty’s  zijn een musthave in je garderobe. Om comfort en een perfecte uitstraling te garanderen, zijn ze vervaardigd van eersteklas garens. De hoofdbestanddelen van kousen zijn polyamide en elastaan. Hierdoor is de panty elastisch en sluit hij perfect aan op de benen. Effen, klassieke panty’s in neutrale tinten zijn tijdloos en altijd een goede keuze.  Zij zullen aan de verwachtingen van elke vrouw voldoen.

zomerpanty 8 den -Elegant matt

PANTY’S MET PATROON OF KLEUR
Dit zijn meestal seizoen collecties die de meest modieuze trends weerspiegelen. Deze ontwerpen bevatten motieven en kleuren die rechtstreeks van de catwalks komen. Gedurfde patronen en trendkleuren zijn een aantrekkelijke uitdaging om vrij met mode te spelen.

Panty Flexy dierenpatroon

FUNCTIONELE PANTY

Ondanks de niet erg aantrekkelijke naam is een functionele panty het favoriete model van veel dames.  Ze zullen het figuur corrigeren of huidonvolkomenheden maskeren.

Corrigerende panty

PANTY’S VOOR SPECIALE GELEGENHEDEN

Dit type panty is gemaakt voor speciale gelegenheden: intieme momenten in de slaapkamer of  voor een avondje uit. Onder de speciale collecties panty’s bevinden zich zowel de sensuele als de verfijnde modellen perfect voor een feestje… of een bruiloft. Dit zijn unieke producten voor speciale gelegenheden.

Panty missO Erotische panty