Panty Zebra Print Nude

Panty Zebra Print Nude

 16,95

We weten hoe belangrijk het is om je stijlvol en comfortabel te voelen, ongeacht je maat. Deze panty combineert de speelse zebra-print met een nude achtergrond, wat zorgt voor een elegante uitstraling. Ideaal om te dragen onder jurken, rokken of zelfs shorts, de Panty Zebra Print Nude voegt een vleugje wildheid toe aan je outfit zonder te overheersen. Deze panty, verkrijgbaar in de maten 7, 8, en 9, combineert een trendy zebraprint met een perfecte pasvorm, en is een onmisbare toevoeging aan je kousenlade.

 

Een zebraprint is een tijdloos en veelzijdig patroon dat elke outfit een speelse en gedurfde touch geeft. De combinatie van een huidkleurige panty zorgt ervoor dat de print subtiel maar toch opvallend is, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende kledingstukken. Of je nu een klassieke zwarte jurk draagt of je look wilt opfrissen met een rok, deze panty zal je outfit naar een hoger niveau tillen.

 

Extreem rekbaar en duurzaam, bestand tegen ladders
Ingewerkt en versterkt broekje
Onzichtbaar versterkt teengedeelte
Halfmatte afwerking
Elegante platte naden
Zonder tussenstuk = onzichtbaar onder de kleding
Klein, katoenen kruisje
Brede, comfortabele tailleband

 

 

 

De Panty Zebra Print Nude is ontworpen voor grote maten, en biedt de perfecte pasvorm in maten 7-9.  De panty is gemaakt in een 3D Stretch technologie, wat betekent dat hij niet alleen extreem rekbaar is, maar ook duurzaam en bestand tegen ladders. Hierdoor blijft je panty langer mooi, zelfs na meerdere keren dragen en wassen.

De Panty met Zebraprint is een mode-item dat elke vrouw met een maatje meer in haar kousenlade zou moeten hebben. De panty biedt niet alleen comfort, maar ook een stijlvolle en trendy look.

Meer lezen
wasvoorschriften - handwas