Over ons

Over LeggieLegz

Leggielegz is een jong en dynamisch bedrijf, dus niet een zoveelste drop-shipper aanbieder maar een stevig in de Benelux verankerd bedrijf. Een lokale KMO met een uitstekende advies, verkoop en naverkoopservice. Door de steeds aanwezige strategische voorraad van de aangeboden producten kunnen we een snelle levering garanderen.

 

Leggielegz geeft beenmode een nieuw elan met producten waarvan we één van de belangrijkste, zoniet de twee belangrijkste eigenschappen hoog in het vaandel dragen: het draagcomfort en de pasvorm.


STRESS FREE!

Onze andere slogan is dan ook niet voor niets: “Your smile, Our task!”

Waar andere beenmode shops vaak producten van tientallen merken en een veelvoud aan gelijkaardige producten aanbieden maakt Leggielegz het verschil met een gamma zorgvuldig geselecteerd op basis van de volgende eigenschappen:

 

  • de pasvorm
  • het draagcomfort
  • een uitgebreide maatvoering
  • een waaier aan beschikbare (mode)kleuren

 

Een brede waaier van producten van een uitstekende kwaliteit die tegemoet komen aan de vraag van onze klanten. De portfolio van onze webshop omvat een breed scala van producten: panty’s, stay-ups, jarretelkousen, overknees, kniekousen, sokjes of footies en dit alles in de breedste waaier van beschikbare uitvoeringen en een onuitgegeven spectrum van kleuren.

 

 

De producten op de Leggielegz webshop worden stuk voor stuk duurzaam geproduceerd in Europa en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.