Klachten/Garantie

Garantie

Wij staan 100% achter onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Het komt uitzonderlijk echter wel eens voor dat er een bestelling beschadigd geraakt tijdens het transport of dat u voor een andere reden aanspraak kan maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen de twee maanden na constatering van het gebrek bij ons hierover melding te maken. Vul hiervoor alle velden in het formulier hieronder in en voeg afbeelding(en) toe. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging van het product.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal loopt zoals gepland en in dit geval raden wij u aan om uw klacht zo spoedig mogelijk bij ons kenbaar te maken. Vul hiervoor alle velden in het formulier hieronder in en voeg afbeelding(en) toe.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via deze link van Stichting WebwinkelKeur.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via deze link.

Klachten/Garantie

Afbeeldingen