FAQ

Verzending

Als je je bestelling voor 12.00 uur plaatst, wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden en gelden de volgende levertijden: België: 1-2 dagen Nederland: 1-2 dagen Andere EU-landen: 4 dagen

België: Wij bieden gratis verzending op bestellingen van meer dan €50. Voor bestellingen onder de €50 vragen we een vaste kost van €5,00.
Nederland: Wij bieden gratis verzending op bestellingen van meer dan €50. Voor bestellingen onder de €50 vragen we een vaste kost van €6,50.
Andere landen: Hier vragen we een vaste kost van €13,95.

Zodra je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Problemen met het vinden van e-mails van ons? Controleer je spam-map.
Nog steeds niets? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je een e-mail van ons. Heb je hem?

Ja, zodra je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een track & trace code.

Ja, je kan uw bestelling laten leveren bij een DPD Afhaalpunt. Vind het afhaalpunt bij u in de buurt met de locatiewijzer van DPD.
Het voordeel hiervan is dat u zelf het moment kunt kiezen waarop u het pakket ophaalt.

Gebruik de track and trace code die in onze verzendbevestigingsmail staat. Onze vervoerders scannen uw pakket in elke fase van de levering en kan u voorzien van meer nauwkeurige locatie-informatie. Houd er rekening mee dat internationale bestellingen iets langer kunnen duren.

Contacteer ons dan. Wij zullen uw pakket volgen samen met ons magazijn. Wij zullen er alles aan doen om uw pakket zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Om hygiënisch redenen kunnen gebruikte artikelen niet geretourneerd worden. Indien een product niet voldoet of gebreken vertoont, neem dan eerst contact op met ons.

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om hygiënisch reden kunnen gebruikte artikelen niet geretourneerd worden.
Let op! De kosten voor retour van u thuis naar ons adres zijn voor uw eigen rekening.

Neem dan contact met ons op. Wij lossen het graag voor je op! In geval van schade graag een foto als bewijs meesturen.

Cadeaubon

Ja, natuurlijk! Wij bieden digitale cadeaubonnen met een minimum aankoopbedrag van €10. Je kan ze hier vinden.

Wanneer je je couponcode hebt gebruikt, wordt het tegoed van de cadeaubon automatisch van je bestellingstotaal afgetrokken. Problemen met het vinden van uw kaart saldo?
E-mail ons op info@leggielegz.com en we helpen je graag verder.