Glamour – Open Kruis Panty

Glamour – Open Kruis Panty

 18,95

Ervaar pure luxe en elegantie met de Glamour – Open Kruis Panty. Deze panty is gemaakt voor de dames die zich zelfverzekerd en stijlvol wil voelen. Gemaakt van Italiaanse garens, biedt deze panty niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook een sensuele uitstraling.

 

De panty heeft een open kruisje, wat zorgt voor extra comfort en een verleidelijke touch. De kanten tailleband met siliconen zorgt ervoor dat de panty perfect op zijn plaats blijft zitten, zonder te knellen. Het fantasiedetail aan de dijen, in de vorm van een horizontale strook met zilverglitters, voegt een vleugje glamour toe, waardoor je feestelijk en sexy voor de dag kunt komen! Dit sprankelende accent zorgt voor een opvallende, glanzende look die ideaal is voor speciale gelegenheden of een avondje uit.

 

Dankzij de 80 denier dikte biedt deze Glamour – Open Kruis Panty een goede dekking en een zijdezachte afwerking, ideaal voor speciale gelegenheden of gewoon voor een avondje uit. De platte naden en de comfortband zorgen voor een onzichtbare look onder kleding, waardoor je je zowel elegant als comfortabel voelt.

 

Open kruis voor extra comfort en sensualiteit.

♡ Fancy detail aan dijen.

♡ Comfortband die zacht aanvoelt en niet knelt.

♡ Platte naad voor een onzichtbare afwerking onder kleding.

♡ Siliconen grip voor extra stevigheid en draagcomfort.

 

 

Deze panty is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar beenmode die zowel praktisch als luxueus is. Voeg de Glamour 80 DEN Zwart panty met open kruis toe aan je collectie en geniet van een unieke combinatie van stijl en comfort.

 

Discrete verzending

Nieuwsgierige blikken van uw buren? Maak je geen zorgen, je ontvangt de bestelde producten van ons in een discrete verpakking, vrij van opschriften en advertenties. Dit alles om uw comfort en gevoel van veiligheid te garanderen.

 

 

 

Meer lezen
wasvoorschriften-SYMBOLEN