Open Kruis Visnetpanty met Stippen

Open Kruis Visnetpanty met Stippen

 22,95

De open kruis visnetpanty van missO, zoals te zien op de afbeelding, combineert een gedurfd ontwerp met tijdloze elegantie. De visnetstructuur is subtiel versierd met stippen, wat een verfijnde en vrouwelijke uitstraling geeft. Het unieke open kruis voegt een extra speels en verleidelijk karakter toe, zonder in te boeten aan comfort.

 

De panty heeft een naadloze bovenkant en een ondoorzichtige tailleband die zacht aanvoelt en een perfecte pasvorm biedt zonder af te zakken. Dit maakt het een ideaal accessoire om te combineren met verschillende outfits, zowel casual als meer formeel. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat de panty comfortabel aanvoelt op de huid, terwijl het open kruisontwerp functionaliteit en allure perfect in balans brengt.

 

Merk: missO
Model: Open Kruis Visnetpanty met Stippen
Afwerking: Open kruisje
Materiaal: Klein gaas visnet
Patroon: Stippen
Teengedeelte: Onzichtbaar versterkte tenen
Samenstelling: 80% polyamide, 20% elastaan

 

Geproduceerd in Europa, met materialen van hoge kwaliteit.

 

missO staat bekend om haar innovatieve en sexy beenmode, en deze Open Kruis Visnetpanty met Stippen is daar een uitstekend voorbeeld van. De combinatie van het visnetpatroon en de stippen zorgt voor een look die zowel klassiek als modern is. Dit veelzijdige ontwerp past bij verschillende stijlen en gelegenheden, en het merk blijft zichzelf onderscheiden door verfijnde en vrouwelijke creaties die tegelijkertijd gedurfd zijn.

Meer lezen
wasvoorschriften - handwas

Andere suggesties…