Queen Size – Beenmode Grote maten

grote maten panty -70 den

Een Pasvorm voor Elke Curve

In de wereld van mode en stijl streven we naar inclusiviteit op alle fronten, inclusief maatvoering. En wat betreft panty’s, zijn Queen Size panty’s een verademing voor dames die op zoek zijn naar comfort, stijl en een perfecte pasvorm, ongeacht hun maat.

In deze blogpost verkennen we de veelzijdigheid van Queen Size panty’s en waarom ze een essentieel onderdeel zijn van de garderobe van dames met grotere maten. Een van de meest verheugende aspecten van Queen Size panty’s is dat ze zijn ontworpen met het oog op de lichaamsvormen van vrouwen met grotere maten. In plaats van simpelweg de maat te vergroten, bieden deze panty’s een speciale pasvorm die rekening houdt met rondingen en contouren. Hierdoor sluiten ze perfect aan op het lichaam, zonder te knellen of te snijden, wat resulteert in een comfortabele draagervaring de hele dag door.


Stijlvol en Veelzijdig

Queen Size panty’s zijn verkrijgbaar in een scala aan stijlen, kleuren en patronen, waardoor vrouwen met grotere maten een ruime keuze hebben om hun persoonlijke stijl uit te drukken. Of je nu op zoek bent naar een klassieke zwarte panty voor een formele gelegenheid of een trendy patroon om je outfit op te fleuren, er is altijd een Queen Size optie die bij je past. Van sheer tot opaque, van basic tot statement, deze panty’s bieden eindeloze mogelijkheden om je look te complementeren.

Queen Size panty’s zijn niet alleen een modeaccessoire, maar een essentieel onderdeel van de garderobe van vrouwen met grotere maten. Met hun perfecte pasvorm, veelzijdige stijlen en ongeëvenaard comfort, bieden deze panty’s een zelfverzekerde en stijlvolle optie voor elke gelegenheid. Dus stap in stijl en omarm de veelzijdigheid van Queen Size panty’s – je verdient het om je beste zelf te zijn, ongeacht je maat.

Wat is de magie van Queen Size?
Dankzij het gebruik van een modern 3D-weefsel passen de panty’s uit de Queen Size-collectie perfect, ze rekken uit in alle richtingen.

De panty’s zien er keurig uit, de maattabel loopt van 5 tot 9 en een extra, uitzonderlijke maat 8SHORT. Als tot nu toe alle grote maat panty’s te lang voor u waren, zal de “8 SHORT” het probleem oplossen! Bekijk de volledige maattabel.

Maattabel Queen-size panty
Queen Size Maattabel


We zijn er zeker van dat de hoge taille en het ultracomfortabele 3D-weefsel ervoor zorgen dat u uitkijkt naar de volgende gelegenheid om onze Queen Size-panty te dragen!