Welk type panty kiezen?

Fashion Panty Allure

De verschillende panty’s

KLASSIEKE PANTY

Klassieke panty’s  zijn een musthave in je garderobe. Ben je op zoek naar een mooie basispanty? Bij Leggielegz vindt u een ruime collectie basispanty’s in verschillende maten, diktes en kleuren. Ook helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte panty die past bij uw stijl en huidskleur. Of u nu op zoek bent naar een zwarte panty, of een nude-panty die perfect past bij uw huidskleur, Leggielegz heeft ze allemaal.

..

Klassieke panty's - zwarte basis panty in15 den

..

PANTY’S MET PATROON

Dit zijn meestal seizoen collecties die de meest modieuze trends weerspiegelen. Deze ontwerpen bevatten motieven en kleuren die rechtstreeks van de catwalks komen. Gedurfde patronen en trendkleuren zijn een aantrekkelijke uitdaging om vrij met mode te spelen.

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en comfort met onze uitgebreide collectie fashion panty’s. Als je niet bang bent om jezelf uit te dagen en graag experimenteert met mode, ga dan helemaal los en kies voor een panty met patroon.

Fashion panty’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten, diktes en stijlen, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je outfit past. Ze zijn een geweldige manier om je stijl uiten en je look compleet te maken.

..

Panty met Hartjes motief

..

Ontdek een wereld vol kleur bij LeggieLegz – jouw ultieme bestemming voor gekleurde panty’s! We zijn verheugd om je een uitgebreide collectie van maar liefst 50 verschillende kleuren aan te bieden, beschikbaar in verschillende maten. Of je nu op zoek bent naar een subtiele nuance voor dagelijks gebruik of een opvallende kleur om je outfit te laten knallen, we hebben precies wat je zoekt.

..

Gekleurde panty's 40 den

..

FUNCTIONELE PANTY

Ondanks de niet erg aantrekkelijke naam is een functionele panty het favoriete model van veel dames.  Ze zullen het figuur corrigeren of huidonvolkomenheden maskeren. Droomt u van een platte buik, een slanke taille en de ideale zandloperverhoudingen? Dit effect bereikt u dankzij de corrigerende panty’s. Een buik corrigerende panty reikt meestal tot aan de buste en het bovenste gedeelte is zo ontworpen dat het het lichaam niet samendrukt maar toch een gladstrijkend effect heeft. Het broekje behoudt de look van een gewone, elegante panty.

..

..

PANTY’S VOOR SPECIALE GELEGENHEDEN

Dit type panty is gemaakt voor speciale gelegenheden: intieme momenten in de slaapkamer of  voor een avondje uit. Onder de speciale collecties panty’s bevinden zich zowel de sensuele als de verfijnde modellen perfect voor een feestje… of een bruiloft. Dit zijn unieke producten voor speciale gelegenheden.

..

Panty missO Erotische panty - in de kleuren roos, goud, zwart
Panty missO Erotische panty